Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуально: у Дунаївцях відбувся активний діалог з підприємцями з питань сплати податків до бюджету

опубліковано 13 травня 2022 о 10:18

У Дунаєвецькій об’єднаній територіальній громаді за участі міського голови Веліни Заяць та начальника податкової інспекції Наталії Баранюк відбулась робоча зустріч з підприємцями, які торгують на ринку.

Наталія Баранюк проінформувала присутніх про основні зміни у податковому законодавстві, зокрема щодо Закону України № 2142-IX, Закону № 1914-IX, № 2173-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо адміністрування окремих податків у період воєнного, надзвичайного стану» тощо. Також йшлося про декларування доходів громадян, погашення податкового боргу, податкову амністію, декларування 2022, електронні сервіси ДПС та проблемні питання застосування РРО.

 «Спільна робота над економічним розвитком нашого краю сприятиме нарощенню його економічному потенціалу і наповненню бюджетів усіх рівнів. Тримаємо економічний фронт, розвиваємо регіональну економіку, сумлінно сплачуємо податки, наближаючи нашу перемогу», - підсумувала результати діалогу керівник ДПІ Наталія Баранюк.