Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуально: шепетівські податківці та представники комунальних підприємств працюють над погашенням податкового боргу

опубліковано 13 травня 2022 о 10:51

У Шепетівській Державній податковій інспекції  Головного управління ДПС у Хмельницькій області продовжують проводити зустрічі з бізнесом та оперативно вирішувати питання, які виникають у платників податків. Так, начальник ДПІ Валентина Ординська, працівники  управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків та управління по роботі з податковим боргом обговорили низку питань щодо діяльності   бізнесу в умовах воєнного стану з головним бухгалтером ТОВ «Нова цегла» Ігорем Окуневичем.

Валенина Ординська наголосила, що сьогодні податківці докладають усіх зусиль для того, щоб бізнес мав змогу стабільно працювати - систематично надаються консультації, якісні адміністративні послуги, роз’яснення нововведень в податковому законодавстві.

«У ці нелегкі дні для нашої держави, кожен платник податків має пам’ятати, що під час війни сплата податків - це один із самих патріотичних вчинків, оскільки фінансове забезпечення функціонування армії значною мірою обумовлено поповнення державного бюджету. Тому керівництвом підприємства мають бути вжиті усі заходи щодо погашення податкового боргу», - наголосила керівник податкової інспекції.