Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: новоушицькі податківці вдячні платникам за сумлінне наповнення бюджету під час воєнного стану

опубліковано 11 травня 2022 о 11:13

Начальником Новоушицької ДПІ Григорієм Гребенюком проведено ряд робочих зустрічей з платниками податків, під час яких обговорено основні питання наповнення місцевого та державного бюджетів.

Так, під час спілкування з керівництвом територіальних громад її актив проінформовано про основні зміни у податковому законодавстві, зокрема щодо Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 №2120-ІХ, Закону № 2142-IX, Закону №1914-IX, Закону №1946-ІХ тощо.

Також йшлося про обов’язковість погашення податкового боргу, виконання бюджетних призначень травня, декларування доходів громадян, проблемні питання застосування РРО. Нагадали і про можливість до 01 вересня 2022 року легалізувати активи за допомогою одноразового (спеціального) добровільного декларування.

«Ми нагадали платникам про те, що потрібно задекларувати доходи вже зараз за допомогою електронного сервісу «Декларація про майновий стан і доходи» на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті (розділ «ЕК для громадян»). Загалом ми дякуємо тим платникам, хто має можливість і сплачує податки до бюджету наперед. Саме завдяки їх зусиллям підтримується економічний фронт України», - розповів керівник Новоушицької ДПІ Григорій Гребенюк.