Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Інформкампанія: у Теофіполі активно продовжують робочі зустрічі з платниками податків

опубліковано 25 листопада 2021 о 15:29

За участі фахівців Теофіпольської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області проведено зустріч із фізичною особою-підприємцем С. Орлик  щодо роз’яснення актуальних питань податкового законодавства та з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків.

На зустрічі розглянуто основні результати підприємницької діяльності, проаналізовано питання фінансово-економічного стану товариства та шляхи подальшого його  розвитку.

Також було обговорено проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення.

Акцентовано увагу на питанні погашення податкового боргу, застосування РРО/ПРРО.

Також обговорено актуальні питання, які виникають сьогодні у платників податків є одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів фізичних осіб та погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску. Наголошено, що одноразове спецдекларування є виключно добровільним, але ним слід скористатися, аби легалізувати власні статки й бути чесними перед собою і державою.

Крім того, звернуто увагу присутніх на актуальність сервісу «Електронний кабінет» для суб’єктів господарювання і громадян та наголошено, що з 1 січня 2021 року функціонує єдиний рахунок для сплати податків, зборів та єдиного внеску, який платники податків за бажанням може використовувати для сплати грошових зобов’язань.