Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: на Старосинявщині податківці провели ряд ділових обговорень з громадами та бізнес-активом

опубліковано 20 вересня 2021 о 12:25

За ініціативи начальника Старосинявської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області Галини Гук, за участі заступника голови Старосинявської селищної ради Надії Вікарської відбулась робоча зустріч із громадянами, які є власниками земельних ділянок площею понад 2 га та власними силами обробляють ділянки  з питань декларування доходів громадян, а також з підприємцями краю.

Акцентовано увагу присутніх на питанні проведення інвентаризації обліку землевласників та землекористувачів на території  закріплених сіл, особливу увагу було приділено питанню залучення до декларування та оподаткування таких доходів.

Крім того під час зустрічі обговорювались питання  впровадження у практику нових форм комунікацій суб’єктів господарювання з контролюючими органами, які мають бути партнерами бізнесу. Йшла мова і про запровадження електронного документообігу та повноцінного використання сервісів ДПС, зокрема Електронного кабінету платника.

Розглядались питання  на основних напрямках роботи щодо ефективної співпраці та наповнення бюджету, повноти і своєчасності сплати податків та інших платежів, погашення боргу та виявлення додаткових джерел надходжень до бюджетів задля вирішення проблемних питань  громади.

 «За умови лише спільних активних дій керівництва громади, податкової інспекції та легального бізнесу і громадськості можна підняти рівень податкової культури і забезпечити виконання завдань з наповнення бюджету, розвитку бізнесу та розбудови населених пунктів», - наголосила Галина Гук.