Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Привітання: Державному підприємству «Шепетівське лісове господарство» - 85 років

опубліковано 20 вересня 2021 о 09:14

Важливу місію оберігати одну з найголовніших цінностей  планети, живу спадщину майбутніх поколінь  - ліс нашої держави – покладено на лісівників. Усвідомлення відповідальності за результати своєї діяльності трудівники державного підприємства «Шепетівське лісове господарство» вже багато років підтверджують своєю працею.

Створено було підприємство у 1936 році на теренах Шепетівського головного лісництва та сьогодні святкує свій 85-річний ювілей.

До свята підприємства колектив лісгоспу підійшов з вагомими здобутками – проведено лісовідновлення на площі 73,1 га,  доповнення лісових культур здійснено у держфонді на 81 га, проведено догляд за лісовими культурами на площі 542 га. У лісових розсадниках, які займають площі більш 20 га, щороку вирощується майже 1 млн. штук сіянців та саджанців.

За вісім місяців поточного року реалізація продукції на внутрішньому ринку зросла у 1,5 рази порівняно з відповідним періодом минулого року і склала 87,6 млн.грн. На сьогодні підприємство забезпечує гідною заробітною платою 185 працівників.

Протягом останніх років підприємство повністю та своєчасно розраховується з державою по сплаті платежів до бюджету. Так, за січень-серпень 2021 року підприємство внесло до державної казни 30,6 млн. грн., 8,5 млн.грн. єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Начальник Шепетівської державної податкової інспекції Валентина Ординська привітала колектив підприємства в особі директора Володимира Сасюка зі славною датою, подякувала за вагомий внесок до державної скарбниці, побажала стабільності, подальших успіхів, нових вдалих проектів та досягнень, міцного здоров’я та благополуччя усім працівникам підприємства.

Під час зустрічі з працівниками підприємства Валентина Ординська роз’яснила основні положення Закону України від 15.06.2021 № 1539 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету»,   процедуру розміщення коштів на рахунку зі спеціальним режимом використання, особливостей ведення  обліку задекларованих, сплачених сум збору з одноразового добровільного декларування.