Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці обговорювали із майбутніми платниками податків новації в законодавстві

опубліковано 20 вересня 2021 о 13:56

Начальник Кам'янець-Подільської ДПІ Ігор Бєлко зустрівся зі студентами природничо - економічного факультету Кам’янець - Подільського національного університету ім. Івана Огієнка. Захід проведено за участі Мазур Наталії – доктора економічних наук, професора, завідувачки кафедри економіки  підприємства, кандидата економічних наук, доцента, декана природничо-економічного факультету Семенця Івана.

У вітальному слові Ігор Бєлко звернув увагу, що приємно подовжити практику зустрічей з майбутніми платниками, оскільки карантинні обмеження дещо зменшили таке спілкування. Такі заходи - це можливість для студентів отримати кваліфіковані відповіді на актуальні запитання, всебічно дізнатися про діяльність податкових органів.

Основний акцент заходу - презентувати студентам інформацію про одноразове спеціальне декларування, порядок та правила подання декларацій, ставки оподаткування. Також під час зустрічі розглянули питання про право на отримання податкової знижки, основні моменти застосування спрощеної системи оподаткування,  проведення операцій через  РРО/ПРРО та основні моменти оформлення працівників на роботу.

Особливо студентів зацікавила презентація електронних сервісів, що розміщені на сайті Державної податкової служби. Присутні особливо ретельно розпитували про «новації» щодо «Електронного кабінету платника» та Онлайн навчання.

Завершилася зустріч наданням відповідей на запитання студентів, викладачів та запрошенням продовжити таке цікаве спілкування.

Для отримання корисної інформації студентам запропоновано підписатись на офіційну  сторінку ДПС України у Facebook.