Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#На_часі: у Полонській ДПІ неформально роз’яснюються особливості проведення податкової амністії

опубліковано 09 вересня 2021 о 13:41

Популяризувати одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів у неформальний спосіб взялися у Полонській ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області. Керівник податкової інспекції  Юрій Корнелю з цього приводу проводить постійні зустрічі з представниками територіальної громади та платниками податків у ЦОП ДПІ.

«Важливо інформувати жителів громади про податкову амністію, роз’яснити про особливості та порядок подання одноразової добровільної декларації. Адже це справді реальна, визначена законом можливість для фізичних осіб легалізувати набуті активи, сплатити спеціальний збір, уникнути відповідальності і мати позитивну податкову історію», - розповів Юрій Корнелюк.

Нагадаємо, що одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Також під зустрічей йшла мова про пошук резервів надходжень до місцевих бюджетів, сплату майнових податків, упередження виникнення по них податкового боргу, питання застосування РРО та програмних РРО тощо.