Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: податківці Дунаєвеччини провели ряд ділових обговорень з громадами та бізнесом

опубліковано 23 липня 2021 о 08:50

У Малокарабчіївському старостаті Новодунаєвецької територіальної громади відбулася робоча зустріч начальника Дунаєвецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Наталії Баранюк, голови територіальної громади Антона Камінського, одноосібників краю та підприємцями, у ході якої особливу увагу було приділено питанню залучення до декларування та оподаткування доходів громадян, які є власниками земельних ділянок площею понад 2 га та власними силами обробляють ці ділянки.

У ході зустрічі заслухано фермерів, обговорено новації податкового законодавства, зокрема використання РРО/ПРРО фізичними особами підприємцями, подання звітності в електронному вигляді, сплату податку на нерухоме майно, земельні питання, легалізація заробітної плати тощо.

Податківець наголосила на впровадженні у практику нових форм комунікацій суб’єктів господарювання з контролюючими органами, які мають бути партнерами бізнесу. Йшла мова і про запровадження електронного документообігу та повноцінного використання сервісів ДПС, зокрема Електронного кабінету платника.