Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: ярмолинецькі податківці проводять активні роз’яснювальну роботу з громадянами по сплаті майнових податків

опубліковано 23 липня 2021 о 08:52

У Центрі обслуговування платників Ярмолинецької державної податкової інспекції тривають робочі зустрічі фахівців ДПІ з жителями територіальної громади на щодо роз’яснення сплати податків.

Податківці роз’яснюють відвідувачам ЦОПу механізм легалізації заробітної плати, порядок офіційного оформлення найманих працівників, а також терміни та механізм сплати майнових податків, зокрема плати за землю та нерухомого майна.

«Роз’яснюючи громадянам конституційний обов’язок щодо сплати податків, ми чітко бачимо мету і способи досягнення цієї мети. Це забезпечення сервісного обслуговування бізнесу, партнерські стосунки з платниками та активом територіальних громад, що у кінцевому підсумку забезпечує виконання завдань з наповнення державного та місцевого бюджету. Мотивація наших дій базується на необхідності економічного розвитку і забезпечення соціальних гарантій людей», - розповіла начальник Ярмолинецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Світлана Павлюковська.