Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Шепетівщині якісне надання адмінпослуг стає трендом діяльності податкової служби

опубліковано 14 травня 2021 о 14:30

За участі начальника Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Валентини Ординської у приміщенні Центру обслуговування платників податкової інспекції надано фахові консультації платникам податків щодо впровадження електронних сервісів та новації податкового законодавства.

Посадовець акцентувала увагу на таких питаннях, як підвищення рівня декларування акцизного податку з реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів; отримання ліцензій та інформування про випадки безліцензійної торгівлі; обов’язкового проведення розрахункових операцій через РРО та/або через програмні РРО з використанням режиму попереднього програмування найменування товарів із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТЕЗД для підакцизних товарів, цін товарів та обліку їх кількості; недопущення реалізації фальсифікованої продукції (немаркованих тютюнових виробів та алкогольних напоїв; алкогольних напоїв розлитих в тару, не передбачену законодавством, дотримання державної дисципліни цін).

 «Серед платників податків все більшої популярності набирає Електронний кабінет, засобами якого можна сплатити податки, збори, платежі та єдиний внесок. Для фізичних осіб також реалізована можливість автоматичного заповнення платіжного доручення на підставі облікових даних платника, відомостей щодо рахунків для зарахування платежів до бюджету» - проінформувала Валентина Ординська.

Крім того, йшлося про додаткові заходи підтримки громадян та малого бізнесу, запроваджені Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-IX, а також про переваги застосування програмних РРО.