Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: на Ізяславщині податківці і платники податків мають можливість спільно обговорювати актуальні питаннях співпраці

опубліковано 13 травня 2021 о 11:30

За участі начальника Ізяславської ДПІ Головного управління  ДПС у Хмельницькій області Олександри Семендяк та фахівців ДПІ відбулась зустріч з платниками податків, у ході якої обговорювались актуальні  питання податкового законодавства.

Особливу увагу було приділено питанням практичного застосування новацій податкового законодавства та проведення роз’яснювальної роботи по головних напрямках інформаційних кампаній.

Крім того, йшлося про додаткові заходи підтримки громадян та малого бізнесу, запроваджені Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-IX; впровадження у практику нових форм комунікацій суб’єктів господарювання з контролюючими органами, зокрема, щодо запровадження електронного документообігу та повноцінного використання сервісів ДПС, а також про переваги застосування програмних РРО.

Наприкінці зустрічі податківець звернула увагу учасників діалогу на дотриманні роботодавцями законодавства при працевлаштуванні найманих працівників. «Офіційне працевлаштування – це перш за все захист соціальних інтересів громадян, гарантування права на соціальні виплати та пенсійне забезпечення!», - наголосила Олександра Семендяк.

Зустріч пройшла у форматі діалогу, де кожен платник мав змогу отримати відповіді на свої питання.