Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#На часі імплементація податкових змін: тема зустрічі з бізнес-спільнотою Ізяславської МТГ

опубліковано 24 березня 2021 о 10:31

В Ізяславі тривають робочі зустрічі з платниками податків, присвячені актуальним питанням щодо змін в податковому законодавстві, зокрема внесеними змінами до Податкового кодексу України та інших законів України.

Днями в приміщенні Ізяславської державної податкової інспекції проведено робочу зустріч з представниками бізнесу Ізяславщини за участі заступника голови Ізяславської МТГ Василя Сложинського, під час якої зосереджено увагу на обговорення напрямків взаємодії та співпраці ДПС з органами місцевого самоврядування та платниками податків.

В ході діалогу обговорено актуальні питання змін у податковому законодавстві, зокрема, новації у сфері застосування РРО/ПРРО, які спрямовані, перш за все, на захист легального бізнесу та виведення з тіньового обігу частки готівкових розрахунків та безконтрольного обігу товарів. Також приділено увагу впровадженню у практику нових форм комунікацій суб’єктів господарювання з контролюючими органами, зокрема щодо запровадження електронного документообігу, який дозволяє на сьогодні платникам податків в режимі реального часу та без відвідування органів ДПС подати документи податкової звітності, сплатити податки, провести звірку взаєморозрахунків з бюджетом, а також отримати інші адміністративні послуги, що особливо актуально в період дії карантинних заходів. Не залишено поза увагою зміни в роботі з податковим боргом та проведення кампанії декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2020 року, так як такі заходи направлені на збільшення надходжень до бюджету. Адже наша мета, як зазначив заступник голови Василь Сложинський, покращення добробуту громади в цілому. Наш спільний бажаний результат – комфортна діяльність бізнесу в правовому полі, прозора та сумлінна сплата податків до бюджету, і досягти ми цього зможемо в ході безпосереднього спілкування з платниками, резюмувала начальник Ізяславської ДПІ Олександра Семендяк. В ході зустрічі роздано листівки за тематикою застосування РРО /ПРРО та дією сервісу «InfoTAX» для максимально зручного спілкування з Податковою службою дистанційно.