Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Красилівська ДПІ: надання адмінпослуг платникам, проведення звірки по майнових податках

опубліковано 15 липня 2024 о 14:58

Одним із пріоритетів податкової служби є створення сприятливих умов для надання доступних і якісних адміністративних послуг.

Фахівцями Красилівської державної податкової інспекції на постійній основі здійснюється прийом осіб, які звертаються за отриманням адміністративних послуг. 

Найчастіше громадяни звертаються за отриманням картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків; а також відомостей про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору та надання витягу з реєстру платників єдиного податку та ін.

На даний час актуальним є проведення звірки по майнових податках та МПЗ. Зокрема, для якісної звірки щодо нарахування мінімального податкового зобов’язання варто надати правовстановлюючі документи на землю, або копії договорів, що підтверджують відчуження чи передачу майна. 

Податківці закликають платників своєчасно та в повному обсязі сплачувати податки і збори до бюджетів та нагадують про переваги спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua.