Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дунаєвецька ДПІ: обстеження місць здійснення господарської діяльності та обговорення проблем оподаткування

опубліковано 15 липня 2024 о 14:56

За участю начальника Дунаєвецької державної податкової інспекції Наталії Баранюк проведено обстеження торгових об’єктів, меблевого цеху, зернових складів в с.Чаньків Дунаєвецької ОТГ, роз’яснено вимоги чинного податкового законодавства, зокрема щодо використання РРО/ПРРО, сплати майнових податків, легалізації найманої праці.  

Платників податків повідомлено про викладення в новій редакції форми Повідомлення про участь у міжнародній групі компаній та затвердження Змін до Порядку заповнення Повідомлення про участь у МГК з метою приведення наказу Міністерства фінансів України від 31.12.2020р. №839 у відповідність до норм Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо імплементації міжнародного стандарту автоматичного обміну інформацією про фінансові рахунки».

Начальник ДПІ нагадала про переваги дистанційного спілкування з податковими органами, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет платника", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua.