Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волочиська ДПІ: про важливість погашення заборгованості до місцевого бюджету

опубліковано 26 квітня 2024 о 13:33

Відбулась робоча зустріч начальника Волочиської державної податкової інспекції Анатолія Саланського з посадовцями Війтовецької селищної ради.
Обговорено шляхи погашення боргів до бюджету, дотримання чинного законодавства щодо легалізації найманої праці, застосування РРО/ПРРО при розрахунках за готівку, декларування доходів громадян та ін. 
Додатково наголошено про завершення деклараційної кампанії доходів громадян, одержаних в 2023 році, про використання Національного класифікатора України «Класифікація видів економічної діяльності ДК 009:2010» (КВЕД ДК 009:2010) та ін. 

Анатолій Саланський також зазначив про переваги спілкування з податковою службою в онлайн режимі за допомогою Електронного кабінету платника, мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua

Учасники зустрічі домовились про оптимізацію шляхів співпраці, зокрема щодо погашення податкового боргу та роз’яснення громадянам важливості достовірності податкових адрес, сплати мінімального податкового зобов’язання, майнових податків та ін.