Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Віньковецька ДПІ: співпраця є важливим фактором стабільного наповнення бюджетів  

опубліковано 26 квітня 2024 о 13:35

Відбулася робоча зустріч начальника Віньковецької державної податкової інспекції Андрія Щербанюка з представниками Центру надання адміністративних послуг та підприємцями Віньковецької та Зіньківської ОТГ щодо достовірності податкових адрес, зняття з обліку фізичних осіб-підприємців в податкових органах після припинення підприємницької діяльності через ЦНАП.

В ході зустрічі було обговорено питання щодо посилення контролю за легалізацією доходів найманих працівників, за здійсненням підприємницької діяльності без державної реєстрації.

Крім того, обговорено питання продовження співпраці щодо роз’яснювальної роботи з громадянами з питань погашення наявного податкового боргу та недопущення виникнення нового, в т.ч. внаслідок більш активного використання інформації, наявної в мобільному застосунку «Моя податкова» та сервісі «Електронний кабінет платника».

Додатково наголошено про завершення деклараційної кампанії доходів громадян, одержаних в 2023 році, про використання Національного класифікатора України «Класифікація видів економічної діяльності ДК 009:2010» (КВЕД ДК 009:2010) та ін.