Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постійна комунікація з владою та бізнесом – пріоритет в роботі красилівських податківців

опубліковано 14 лютого 2024 о 11:44

Відбулася робоча зустріч начальника Красилівської ДПІ Олексія Шишина з головою Красилівської ОТГ Нілою Островською. На якій начальником ДПІ доведено інформацію про початок деклараційної кампанії доходів громадян, отриманих у 2023 році. Зокрема, звернено увагу на доходи громадян, які підлягають обов'язковому декларуванню, та наголошено про можливість подання податкової декларації про майновий стан і доходи з використанням електронних сервісів ДПС.

Також, наголошено на необхідності продовження співпраці щодо скорочення податкового боргу, в т.ч. з мінімального податкового зобов'язання.

Проінформовано, що громадяни, які здійснюють одноосібно обробіток земельних ділянок сільськогосподарського призначення, декларують доходи від продажу власно вирощеної сільськогосподарської продукції. При цьому, сума нарахованого мінімального податкового зобов'язання зменшується на суму сплаченого податку з доходів фізичних осіб та військового збору за результатами такого декларування.

Наголошено, що громадяни зобов’язані подавати органам ДПС відомості про зміну даних, зокрема реєстрації зміни місця проживання. В цьому контексті звернули увагу на можливості Електронного кабінету платника та застосунку «Моя податкова». 

На базі Головного управління ДПС у Хмельницькій області створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою km.ikc@tax.gov.ua на яку представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до ГУ ДПС з нагальними питаннями.