Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податкові новації – під час засідання виконавчого комітету Городоцької міської ради

опубліковано 12 лютого 2024 о 12:09

Відбулася робоча нарада в Городоцькій міській раді за участі керівників установ, організацій, на якій обговорено питання наповнення місцевого бюджету в лютому місяці, а також щодо залучення додаткових джерел надходжень.

Зокрема, начальником Городоцької ДПІ Наталією Хорошовою зазначено про те, що 20 лютого завершується термін подання звітності по єдиному податку для сільськогосподарських товаровиробників, в якій суб'єкти господарювання декларують мінімальне податкове зобов'язання за 2023 рік. Також, цієї ж дати завершується термін подання звітності з орендної плати за землю та земельного податку.

Крім того, зауважено, що одним із джерел наповнення бюджету є активна робота з платниками, в яких наявний податковий борг.

Начальником ДПІ, також, проінформовано присутніх про хід деклараційної кампанії доходів громадян, отриманих у 2023 році. Наголошено, що потребує активізація роботи з громадянами, які надають послуги по обробітку землі, та не зареєстровані суб'єктами господарювання.

Звернено увагу учасників наради про використання електронних сервісів ДПС таких як «Моя податкова» та «Електронний кабінет платника» з метою отримання інформації про доходи громадян, а також уточнення облікових даних, отримання інформації про стан розрахунків з бюджетом та інше.