Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Силу знань – на розвиток держави: у Шепетівці відбулась робоча зустріч із роботодавцями майбутніх випускників коледжу

опубліковано 17 листопада 2023 о 11:20

Роботодавці та стейкхолдери майбутніх фахівців спеціальностей обліково-фінансового спрямування  ВСП «Шепетівський фаховий коледж Закладу вищої освіти «Подільський державний університет», як ніхто інший, зацікавлені в освітніх інноваційних процесах, що відбуваються в освітньому процесі закладу, - такий головний підсумок зустрічі керівника податкової інспекції із освітянами.

Начальник Шепетівської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Валентина Ординська завітала до колективу освітнього закладу та розповіла про податкові новації, роботу Електронного кабінету платника податків, його нормативно-правове регулювання, сервіси Е-кабінету для різної категорії платників, громадян, ознайомили з  податковими сервісами на веб порталі Дія. Також проінформувала присутніх про мобільний додаток «Моя податкова» податкову знижку на навчання.

Як зазначили у навчальному закладі, Валентина Ординська є гарантом освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» підготовки фахівців зі спеціальності 071 Облік і оподаткування, завжди  переймається професійними здобутками студентів, оскільки сама є випускницею закладу освіти 1978 року. Принагідно керівник А також була присутня на засіданні циклової комісії обліково-фінансових дисциплін щодо перегляду та регулювання професійних компетентностей майбутнього фахівця у відповідності до освітніх стандартів.

Учасники зустрічі обговорили актуальні теми та домовились про тісну співпрацю.