Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця: на Ярмолинеччині працюють над Стратегією розвитку територіальної громади на період до 2027 року

опубліковано 16 листопада 2023 о 16:53

Днями у читальній залі Ярмолинецької центральної бібліотеки відбулося четверте засідання Робочої групи з питань розробки Стратегії розвитку Ярмолинецької селищної територіальної громади на період до 2027 року. Із привітальним словом перед присутніми виступила секретар Ярмолинецької селищної ради Алла Садлій та проінформувала про актуальний стан розробки Стратегії. У ході обговорення, було презентовано стратегічне бачення, операційні цілі та завдання Робочої групи. 

Начальник Ярмолинецької ДПІ Світлана Павлюковська вела мову про терміни сплати бюджетних платежів, про обов’язковість погашення податкового боргу, про порядок нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, про можливість отримання податкової знижки, а також щодо належного відображення даних по сплаті податків, заповнення «Призначення платежу» в умовах дії міжнародного стандарту ІSО 20022, про норми Закону №3219-IX, щодо застосування РРО/ПРРО, КОРО, обов’язку легалізації найманої праці, про переваги використання електронних сервісів ДПС тощо. Також, акцентовано на проблемні питання регіону

Учасники зібрання обговорили шляхи подальшої взаємодії, підкресливши важливість підтримки двостороннього зв’язку влади і суспільства.