Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства поспілкувалися у Хмельницькій ДПІ

опубліковано 23 січня 2023 о 14:07

Відбулася робоча зустріч керівництва Хмельницької ДПІ з представником Розсошанської територіальної громади. В ході зустрічі обговорили питання наповнення дохідної частини бюджету, оформлення трудових відносин з найманими працівниками, легалізація заробітної плати, сплата майнових податків, погашення податкового боргу та інше.

Посадовці ДПІ надали відповіді на прикладні питання, з якими звернулась представник територіальної громади по платниках, з урахуванням специфіки їх діяльності.

Також були надані консультації з окремих питань, стосовно переваг подання звітності в електронному вигляді, застосування РРО/ПРРО при проведені розрахункових операцій та наголошено про особливості одноразового добровільного декларування активів громадян.

Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотного зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua