Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Легалізацію трудових відносин та заробітної плати обговорили у Шепетівській ДПІ

опубліковано 23 січня 2023 о 13:30

В черговий раз у Шепетівській ДПІ за участі податківців Головного управління ДПС у Хмельницькій області та начальника ДПІ Валентини Ординської проведено заслуховування субєктів господарювання - юридичних осіб, які в 2022 році нараховували заробітну плату нижче розміру законодавчо встановленого розміру. На робочу зустріч запрошено керівників та головних бухгалтерів підприємств краю.

«Легалізація трудових відносин - на постійному контролі податкової служби, а також забезпечення своєчасної та в повному обсязі сплати податків та зборів до бюджету. Рівень заробітної плати найманих працівників та своєчасно сплачені податки є запорукою виконання бюджетних призначень ОТГ, виконання соціальних програм, забезпечення життєдіяльності громади та активної підтримки економічного фронту нашої країни" - зазначила Валентина Ординська.

Також розглянули питання щодо одноразового добровільного декларування, застосування РРО/ПРРО, електронних сервісів ДПС, декларування 2023, погашення податкового боргу, тощо.

Керівникам та бухгалтерам наголошено на дотриманні вимог податкового законодавства та недопущенні виплати заробітної плати в "конвертах". У разі виникнення питань у бізнесу, рекомендовано звертатись на адресу Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області km.ikc@tax.gov.ua.