Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податкове законодавство йшлося на засіданні координаційної ради в Шепетівській МТГ

опубліковано 13 грудня 2022 о 14:46

Нещодавно в Шепетівській МТГ відбулось засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

Поряд з питаннями щодо виконання нормативно-правових документів із запобігання домашньому насильству, організації просвітницької роботи в цій галузі, присутні ознайомились і з  деякими положеннями податкового законодавства.

Начальник Шепетівської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Валентина Ординська, яка також є членом координаційної ради, розповіла присутнім про основні положення одноразового (спеціального) добровільного декларування; ставок, пільг та термінів сплати  майнових податків; порядку оформлення податкового кредиту. Валентина Ординська інформувала присутніх щодо  надання адміністративних послуг в Центрі обслуговування платників Шепетівської ДПІ, згадавши при цьому, що за довоєнною інформацією в Україні серед зареєстрованих приватних підприємців частка жінок становить 46,6 %, при цьому їхня кількість постійно зростає.

Валентина Ординська відзначила і соціальну направленість діяльності податківців, зазначивши, що віднедавна в Шепетівській ДПІ запрацював Пункт обігріву, де платники податків у разі потреби мають змогу зарядити гаджети, скористатися телефонами, пригоститись гарячими напоями.