Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Летичеві системно роз’яснюється податкове законодавство платникам податків

опубліковано 05 серпня 2022 о 12:08

У Летичівській державній податковій інспекції  Гловного управління ДПС у Хмельницькій області системно роз’яснюється податкове законодавство платникам, зокрема з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування.

В ході зустрічі податківці розповідають про об’єкти, які підлягають декларуванню, хто може бути декларантом, як розрахувати базу для нарахування збору та за якими ставками.

Начальник ДПІ Олена Савіцька наголошує, що для реалізації права на (спеціальне) добровільне декларування громадянину необхідно подати одноразову декларацію до Державної податкової служби України через «Електронний кабінет» до 1 вересня 2022 року.

Суб`єкти господарювання також знайомляться з порядком отримання електронного цифрового підпису та особливостями подання звітності через Електронний кабінет. А також з алгоритмом дій подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації через вебпортал ДПС України.

Крім того, на зустрічах розглядаються питання застосування РРО/ПРРО, погашення податкового боргу та легалізація заробітної плати.