Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ярмолинецькі податківці продовжують проводити робочі зустрічі з платниками

опубліковано 24 червня 2024 о 14:56

Відбулась робоча зустріч начальника Ярмолинецької ДПІ Світлани Павлюковської з платниками податків.

Проведення робочих зустрічей з платниками податків є постійною практикою ярмолинецьких податківців. Адже такі заходи, сприяють налагодженню комунікації з платника податків, підвищенню їх податкової обізнаності, що в свою чергу сприяє належній сплаті податків до бюджетів.    

Основними темами стали важливість своєчасної сплати податків і зборів, обговорення шляхів погашення боргів до бюджету, дотримання чинного законодавства щодо легалізації найманої праці, застосування РРО/ПРРО при розрахунках за готівкою, особливості нарахування мінімального податкового зобов’язання громадянам та про можливість до 31 грудня 2024 року скористатися правом на податкову знижку за результатами 2023 року. 

Керівник ДПІ наголосила на перевагах спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua.  

Зустріч відбулась у форматі конструктивного діалогу, де обговорювались нагальні питання для кожної із сторін.