Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наповнення місцевого бюджету – у пріоритеті діяльності Антонінської територіальної громади

опубліковано 24 червня 2024 о 14:57

Відбулася робоча зустріч начальника Красилівської державної податкової інспекції Олексія Шишина з керівником фінансового відділу Антонінської ОТГ Ларисою Дидюк.

Основними темами стали важливість своєчасної сплати податків і зборів, обговорення шляхів погашення боргів до бюджету, дотримання чинного законодавства щодо легалізації найманої праці, застосування РРО/ПРРО при розрахунках за готівкою, особливості нарахування мінімального податкового зобов’язання громадянам та про можливість до 31 грудня 2024 року скористатися правом на податкову знижку за результатами 2023 року. 

Учасники зустрічі домовились про продовження співпраці щодо реалізації спільних заходів зі збільшення податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів. 

Начальник ДПІ наголосив на перевагах спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua.