Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця: у Кам’янці-Подільському налагоджено конструктивний діалог податківців з місцевою владою

опубліковано 21 червня 2024 о 12:12

Відбулась робоча зустріч начальника Кам’янець-Подільської ДПІ Ольги Дворської з головою Кам’янець-Подільської районної ради  Михайлом Сімашкевичем з метою координації спільних дій щодо наповнення місцевого бюджету, дотримання термінів сплати узгоджених податкових зобов'язань та щодо приведення у відповідність облікових даних адрес платників в реєстрі самозайнятих осіб та ДРФО.

Також під час зустрічі обговорено важливість своєчасної сплати податків і зборів, розвитку економіки, збереження та створення робочих місць, а також виплати належного рівня заробітної плати. 

Керівник ДПІ проінформувала про механізм розрахунку податкової знижки, особливості нарахування мінімального податкового зобов’язання громадянам, правила оформлення платіжних документів, порядок застосування РРО/ПРРО при проведенні розрахункових операцій, особливості оподаткування ВПО. 

«Сьогодні важливим вектором податківців є ділова співпраця з місцевою владою та платниками податків і всебічна допомога у вирішенні питань ведення бізнесу. В умовах війни кожен має працювати на своєму фронті та робити свій вклад у забезпечення роботи економіки країни», - резюмувала зустріч керівник ДПІ Ольга Дворська. 

Посадовець нагадала, що у разі виникнення питань у бізнесу, рекомендовано звертатись на адресу Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області km.ikc@tax.gov.ua.