Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про застосування електронних сервісів ДПС під час зустрічі у Городоцькій ДПІ

опубліковано 21 червня 2024 о 12:11

Фахівцем Городоцької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області проведено зустріч з платниками податків з питань застосування електронних сервісів від ДПС.  

Під час зустрічі фахівець розповіла функціональні можливості Електронного кабінету та мобільного застосунку «Моя податкова».  

Повідомила присутнім, що з 1 травня 2024 року в Електронному кабінеті стало доступним отримання платниками податків Витягу про стан розрахунків з бюджетом, у розрізі податків, зборів, платежів, а також єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування,  починаючи з 2013 року та кожний рік окремо, а також надала роз’яснення щодо отримання Витягу за допомогою покрокового алгоритму дій для платників. 

Розглядалися питання щодо: права громадян на податкову знижку; застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО)/ програмних РРО; легалізації трудових відносин та особливостей заповнення реквізитів платіжної інструкції «Призначення платежу».

Крім того проінформовано присутніх про створену на базі Головного управління ДПС у Хмельницькій області електронну скриньку Комунікаційної податкової платформи за адресою km.ikc@tax.gov.ua, яка покликана покращити взаємодію платників податків з представниками податкової служби області.