Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Резонанс: податківцями Хмельниччини на місцевому ринку припинено незаконну торгівлю особою без державної реєстрації господарської діяльності немаркованими підакцизними товарами   

опубліковано 06 жовтня 2023 о 10:43

За результатами спільних заходів підрозділів податкового аудиту та контролю за підакцизними Головного управління ДПС у Хмельницькій області припинено незаконну торгівлю фізичною особою підакцизними товарами.

У ході перевірки встановлено, що місцева жителька здійснювала реалізацію товару без будь-яких дозвільних документів на право здійснення такої торгівлі, а тютюнові вироби не були марковані марками акцизного податку встановленого зразка. 

З метою припинення незаконної торгівлі працівниками Нацполіції в Хмельницькій області вилучено тютюнові вироби невідомого походження та складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ГУ ДПС у Хмельницькій області в чергове наголошує, що з метою уникнення штрафних санкцій, здійснювати господарську діяльність варто лише з дотриманням вимог чинного законодавства.