Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі зустрічі: податківці провели конструктивну роз’яснювальну комунікацію із платниками податків на одному з ринків міста Хмельницького

опубліковано 14 вересня 2023 о 09:59

Відбулася робоча зустріч за участі начальника Хмельницької ДПІ Ганни Завроцької, начальника управління оподаткування фізичних осіб Оксани Дмитрієвої, заступника начальника управління-начальника відділу фактичних перевірок Володимира Ковальського з платниками податків ТСЦ ринок "Дубово". 

В ході зустрічі учасники отримали роз'яснення щодо застосування законодавчих норм, які регулюють відносини у сфері проведення розрахункових операцій, алгоритму застосування програмного забезпечення від ДПС для ПРРО, сплата майнових податків, мінімального податкового зобов'язання, зміни місцезнаходження платника, подання звітності в електронному вигляді та інших питань.

Податківці наголосили на тому, що зареєструвати РРО чи ПРРО – просто, швидко і зручно. Алгоритм застосування безоплатного програмного РРО від ДПС розміщено у відкритому доступі на відповідних цифрових платформах. Індивідуальні консультації щодо застосування програмного РРО ДПС можна отримати у кожній податковій інспекції краю. Окрім того, безкоштовне програмне забезпечення, яке надає ДПС України, є зручним та не вимагає додаткових витрат. 

Перелік відповідальних осіб та контактних телефонів – на субсайті Головного управління ДПС у Хмельницькій області.

З нагальними питаннями представники бізнесу та громадськості можуть звернутись до Головного управління ДПС у Хмельницькій області за допомогою електронної скриньки Комунікаційної податкової платформи за адресою km.ikc@tax.gov.ua.