Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Очільниця податкової служби Хмельниччини Ірина Зленко отримала нагороду за активну волонтерську діяльність

опубліковано 16 березня 2023 о 15:02

Сьогодні заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Оксана Андрейчик вручила орден «За розбудову України»  керівнику Головного управління ДПС в області Ірині Зленко.  

У тексті наказу Всеукраїнського об’єднання учасників АТО і бойових дій, ветеранів та військовослужбовців інженерних військ України «Фортеця», яка належним чином оцінила громадську діяльність головного податківця Хмельниччини, видрукувано прості і водночас дуже значимі слова: «За значний особистий внесок у надання всебічної допомоги підрозділам Збройних Сил України, активну волонтерську діяльність в умовах воєнного стану».  

«Дійсно, хлопці на передовій роблять свою нелегку справу, тримаючи оборону країни, а ми тут, у тилу зобов’язані їх підтримувати, забезпечуючи фронт усім тим, чого потребують наші воїни. Очевидно, що нагорода громадської організації «Фортеця» - це відзнака нашої командної волонтерської діяльності. Тож і надалі команда ДПС буде працювати над тим, аби не лише наповнювати бюджет, але й вносити свою волонтерську частку у підвищення бойової готовності та забезпечення ЗСУ. Тримаємо волонтерський фронт! Спільно працюємо на перемогу України!», - наголосила керівник податкової служби Хмельниччини Ірина Зленко.

Зазначимо, що колектив Головного управління ДПС у Хмельницькій області в рамках волонтерської допомоги за час війни перерахував понад 1 мільйон гривень із заробітної плати окремим частинам ЗСУ. Також податківці краю регулярно передавали на фронт автомобілі, бронежилети, енергетичні та натуральні продукти харчування, інші необхідні речі. Вони успішно реалізовують гуманітарний проект «Велика родина», в рамках якого надається благодійна допомога пораненим воїнам та дітям.