Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Хмельниччині податкова служба ефективно допомагає людям отримати статус офіційного працівника

опубліковано 12 серпня 2022 о 17:54

У рамках кампанії «Виходь на світло» інспектори Головного управління ДПС у Хмельницькій області зосереджують увагу на тому, аби працівники мали офіційний статус і отримували прозору й легальну заробітну плату, маючи гарантовані державою соціальні виплати.

Підтвердження цьому  сьогоднішні контрольні заходи, які проводять податківці краю у південному регіоні. Там активно розвивається туристичний та готельно-ресторанний бізнес. Проте окремі несумлінні підприємці не сплачують податки, ховають найману працю в тіні, виплачують зарплату в конвертах. Тому з метою детінізації бізнесу податківці реалізують комплекс ефективних профілактичних заходів.

До речі, податкова служба області найближчим часом оприлюднить результати напрацювань з легалізації трудової зайнятості та протидії виплаті зарплаті у конвертах.

А поки податківці вкотре наголошують роботодавцям наскільки важливо офіційно працевлаштувати найманих осіб і сплачувати податки, аби підтримати економіку країни, спільно тримати економічний фронт і наближати Перемогу. Все буде Україна!