Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Відкртий_формат: у Городку обговорили основні напрями співпраці податкової, бізнесу та влади

опубліковано 29 червня 2022 о 15:51

У Городоцький міській раді 28 червня відбулася нарада з керівниками старостинських округів за участі начальника Городоцької ДПІ Наталії Хорошової.

Зі старостами були обговорені наступні питання: приведення у відповідність облікових даних громадян, зокрема адрес реєстрації, з метою своєчасного вручення податкових- повідомлень рішень про сплату майнових податків; проведено роз'яснювальну роботу щодо своєчасності сплати податкових зобов'язань громадянами та суб'єктами господарювання.

Також, доведено до відома присутніх порядок декларування активів громадян в ході кампанії добровільного одноразового (спеціального) декларування.

Крім того, було наголошено присутнім, що налагоджена співпраця органів місцевого самоврядування та органів податкової служби забезпечує стабільність надходжень платежів до бюджету.

«Вчасна сплата податків допоможе нашій державі в умовах воєнного стану реалізувати соціальні гарантії та підтримувати належну обороноздатність країни. Об’єднавшись, ми разом зможемо наблизити нашу Перемогу над підступним ворогом та забезпечити сталу та продуктивну роботу економіки нашої держави», - підсумувала результати діалогу начальник ДПІ Наталія Хорошова.