Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Співпраця: наповнення дохідної частини бюджету громади – одне з пріоритетних завдань Ізяславських податківців

опубліковано 23 червня 2022 о 08:45

Під час робочої зустрічі начальника Ізяславської ДПІ Олександри Семендяк з начальником відділу доходів Фінансового управління Ізяславської МГ Валентиною Корнійчук розглянуто питання пошуку резервів наповнення дохідної частини бюджету громади. Також обговорили проблемні питання в роботі з боржниками, мінімізаторами рівня заробітної плати та інші робочі питання.

В ході зустрічі обговорили основні зміни у податковому законодавстві, зокрема відповідно до Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 №2120-ІХ, Закону №2142-IX, Закону №1914-IX, Закону №1946-ІХ, №2260, №2261 тощо; обов’язковість погашення податкового боргу, щорічне декларування доходів громадян, застосування РРО, одноразове (спеціальне) добровільне декларування, використання електронних сервісів ДПС.

Учасники зустрічі наголошують на обов’язковості легалізації найманої праці,  забезпеченні соціальних гарантій для працівників, в тому числі за рахунок виплати заробітної плати в розмірі не менше мінімального та підвищення рівня заробітної плати працівникам.

«Легалізація найманої праці – це одночасно і забезпечення соціальних гарантій для працівників, і сплата податків до бюджету» - підкреслила Олександра Семендяк.