Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Сервісне_обслуговування: у Шепетівці співпраця з платниками спрямована на роз’яснення законодавства та сплату податків

опубліковано 22 червня 2022 о 12:08

З метою сумлінного декларування суб’єктами господарювання податків та збільшення обсягу розрахункових операцій, проведених через РРО/ПРРО на Шепетівщині проведено зустрічі з представниками бізнесу щодо здійснення розрахунків за готівку з обов’язковим застосуванням РРО/ПРРО, забезпечення можливості проведення розрахунків з використанням електронних платіжних засобів, недопущення росту цін на соціально значущі товари (продукти харчування, ліки, паливно-мастильні матеріали), недопущення порушень обмежень  щодо продажу алкогольних напоїв.

Окрім того, під час зустрічей обговорювались питання одноразового (спеціального) добровільного декларування; легалізації найманої праці; погашення податкового боргу; використання електронних сервісів ДПС тощо.   

«Якщо в умовах війни функціонує бізнес, своєчасно сплачуються податки до бюджету – це підтримує нашу країну, підтримує наш край, в якому ми живемо. Ми повинні забезпечувати фінансову сторону життєдіяльності держави і наповнювати бюджет, підтримуючи Збройні Сили України» - зазначає начальник Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Валентина Ординська.

Зі своєї сторони податківці оперативно надають консультативну підтримку суб’єктам господарювання, забезпечують якісний податковий сервіс.