Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: дунаєвецькі податківці надають платникам своєчасні і фахові сервісні послуги

опубліковано 22 червня 2022 о 12:05

Фахівці Дунаєвецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області консультують громадян та фізичних осіб підприємців з актуальних  питань оподаткування, зокрема: декларування доходів громадян, отриманих у 2021 році, застосування РРО/ПРРО; одноразове (спеціальне) добровільне декларування; погашення податкового боргу, легалізація трудових відносин, електронні сервіси ДПС тощо.

Також податківці надають практичну допомогу в заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді та забезпечують своєчасне та в повному обсязі надання адміністративних послуг.

«При виникненні будь-яких запитань щодо застосування податкового законодавства, у платників завжди є можливість звернутися до працівників ЦОПу за необхідним роз’ясненням. Ефективне адміністрування податків, а також якісне сервісне обслуговування – у пріоритеті роботи податкової служби» - зазначає начальник Дунаєвецької ДПІ Наталія Баранюк.

На робочих зустрічах обговорено також основні зміни у податковому законодавстві, зокрема щодо Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 №2120-ІХ, Закону № 2142-IX, Закону № 1914-IX, Закону № 1914-IX, Закону № 1539, Закону № 2260- IX, тощо.