Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Співпраця: наповнення місцевого бюджету працює на розвиток громади - переконані у Теофіполі

опубліковано 22 червня 2022 о 15:42

Під час робочої зустрічі начальника Теофіпольської ДПІ Валентини Грицаюк з начальником відділу земельних відносин та екологічних питань Теофіпольської селищної ради Оленою Рожко проаналізовано стан нарахування плати за землю фізичним особам на 2022 рік, порядок вручення податкових повідомлень-рішень та забезпечення своєчасності та повноти сплати нарахованих сум до місцевого бюджету. Також в ході зустрічі розглянуто зміни, внесені до коефіцієнту, який враховує цільове призначення земельної ділянки.

Не залишились поза увагою учасників зустрічі основні зміни у податковому законодавстві, зокрема відповідно до Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 №2120-ІХ, Закону №2142-IX, Закону №1914-IX, Закону №1946-ІХ, №2260, №2261 тощо; обов’язковість погашення податкового боргу, щорічне декларування доходів громадян, застосування РРО, одноразове (спеціальне) добровільне декларування, використання електронних сервісів ДПС.

«Від своєчасної сплати податків до місцевого бюджету напряму залежить добробут громади» - підсумувала Валентина Грицаюк.