Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: в Ізяславі обговорено актуальні питання оподаткування в умовах сьогодення

опубліковано 30 травня 2022 о 15:38

Начальник Ізяславської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Олександра Семендяк спільно з представником фінуправління Ізяславської ОТГ провела робочу зустріч з головним бухгалтером КП «Маркет» з питань мінімізації заробітної плати, збільшення виторгів, сплати податків в повному обсязі тощо.

Обговорено також основні зміни у податковому законодавстві, зокрема щодо Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 №2120-ІХ, Закону № 2142-IX, Закону № 1914-IX, Закону № 1539 тощо.

Також, у ході діалогу йшлося й про обов’язковість погашення податкового боргу, декларування доходів громадян, проблемні питання застосування РРО, податкову амністію тощо.

«Спільні дії вдосконалюють підвищення рівня зайнятості населення та зростання податкових надходжень, що в свою чергу сприятиме вирішенню соціально-економічних питань. Загалом спільно ми вирішуємо чимало робочих питань щодо декларування найманої праці та наповнення місцевого бюджету», - розповіла керівник податкової інспекції Олександра Семендяк.