Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Економічний_фронт: у Летичеві обговорили основні питання наповнення місцевого та державного бюджетів

опубліковано 16 травня 2022 о 09:30

Начальник Летичівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Олена Савіцька провела робочу зустріч з представниками відділу фінансів Летичівської ОТГ щодо забезпечення виконання надходжень та відпрацювання переліку суб’єктів господарювання, які зменшують сплату ПДФО та в яких відсутні наймані працівники.

Також, під час спілкування з керівництвом територіальних громад її актив проінформовано про основні зміни у податковому законодавстві, зокрема щодо Закону №2120-ІХ, Закону № 2142-IX, Закону №1914-IX, Закону №1946-ІХ тощо.

Йшлося й про обов’язковість погашення податкового боргу, виконання бюджетних призначень травня, декларування доходів громадян, проблемні питання застосування РРО. Нагадали і про можливість до 01 вересня 2022 року легалізувати активи за допомогою одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Також було проаналізовано проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення.

«Сьогодні податкова служба активно роз’яснює платникам новації законодавства та умови діяльності в період воєнного стану. Головним трендом такої співпраці є те, що разом маємо тримати економічний фронт, сплачувати податки до бюджету, розвивати економіку. Це – запорука досягнення результату, досягнення миру», - розповіла Олена Савіцька.