Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#На_часі: на Шепетівщині обговорено шляхи погашення податкового боргу комунальним підприємством

опубліковано 12 травня 2022 о 10:51

Днями відбулась зустріч начальника Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Валентини Ординської з директором Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства Віталієм Биковим, у ході якої спільно з працівниками  управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків та управління по роботі з податковим боргом на зустрічі обговорено шляхи погашення податкового боргу підприємством.

Під час зустрічі Віталію Бикову надано відповіді на питання застосування спрощеної системи оподаткування  за ставкою 2 відсотки  в умовах воєнного стану,  порядку подання заяви до податкових органів, подання звітності та сплати єдиного податку.

Саме завдяки своєчасному виконанню платниками податкових зобов’язань відбувається не лише захист територіальної цілісності нашої країни, а й забезпечується її фінансова стабільність.

«Дякуємо тим суб’єктам господарювання, які попри воєний стан не утворюють борги, а продовжують виконувати свій податковий обов’язок. Тримаємо економічний фронт, розвиваємо регіональну економіку, сумлінно сплачуємо податки, наближаючи очікуваний мир», - зазначила Валентина Ординська.