Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Гуманітарні_проекти: з подарунками до малюків із «Подолянчика» завітали народні депутати і податківці

опубліковано 20 квітня 2022 о 10:46

Під час перебування на Хмельниччині народного депутата України Миколи Тищенка проведено гуманітарну акцію з вручення солодощів, одягу, взуття та інших необхідних у побуті речей вихованцям Центру соціально-психолічної реабілітації дітей «Подолянчик».

Візит народних депутатів України Миколи Тищенка, Миколи Стефанчука, керівниці податкової служби Хмельниччини Ірини Зленко та їхніх колег приніс чимало позитивних емоцій і дорослим, і дітям.

Малюки по-дитячому довірливо і безпосередньо сприйняли тепле спілкування з дорослими. Разом вони проспівали Гімн України, розповіли, ким хочуть стати і про що мріють. А мрія в усіх – мати мирне небо над рідною країною. Таку ідею у своєму вірші висловила вихованка дитячого закладу юна поетеса Ангеліна, яка так натхненно і довірливо прочитала свого вірша, що у присутніх з’явилися сльози на очах.

«Діти вдячні нашим поважним гостям за такий приємний сюрприз і тепле й щире спілкування. Це читалося у їхніх поглядах та виразах обличчя. Хлопчики та дівчатка усміхалися, обіймали гостей, дякували їм і запрошували уже як добрих своїх друзів завітати до них знову. І це дитяче спасибі було дороге для кожного», - розповів директор Центру Вадим Гавришко.