Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#На_часі: старосинявські податківці продовжують проводити інформаційні рейди на центральному ринку

опубліковано 30 листопада 2021 о 10:48

За участі начальника Старосинявської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Галини Гук продовжуються активні роз’яснювальні заходи серед суб’єктів підприємницької діяльності на місцевому ринку робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення Старосинявської селищної ради.

Робочою групою проведено обстеження торгових місць на предмет виконання суб’єктами господарювання трудового законодавства, доведено законодавчі новації, обговорено питання повноти та прозорості сплати податків.

Сторони також зупинились на важливості популяризації такої законодавчої новації як одноразове добровільне декларування активів фізичними особами.

«Дуже важливо дізнатися думку представників бізнесу та громадськості з актуальних питань податкової політики. Саме прямі контакти дають можливість краще зрозуміти потреби платника податків, надання йому тієї чи іншої сервісної послуги від податкової служби і водночас у ході діалогу забезпечують роз’яснення важливих інформаційних проектів. Перш за все - це податкова амністія як законодавчий спосіб легалізації набутих активів та подальшої позитивної історії платника», - прокоментувала результати зустрічі Галина Гук.