Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: ярмолинецькі податківці продовжують активну роз’яснювальну роботу з платниками

опубліковано 30 листопада 2021 о 10:36

За ініціативою начальника Ярмолинецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Світлани Павлюковської, зважаючи на запити платників щодо роз’яснення актуальних питань податкового законодавства, зокрема з питань одноразового добровільного декларування та упередження і опрацювання податкових ризиків фахівцями інспекції та структуриних галузевих підрозділів на місцях активізовано проведення робочих зустрічей.

Зокрема, податківці зустрілися з керівниками ТОВ «Екотехнік-Ярмолинці», ТОВ «Ярмолинецький консервний завод», ТОВ «Вангог».

Головна тема для обговорення - системна сплата податків тав зболрів до бюджетів усіх рівнів, збільшення податкової ефективності з податку на додану вартість та податку на прибуток, легалізація заробітної плати.

Особлива увага приділяється питанню щодо одноразового декларування як методу легалізації активів та отримання статусу реального платника податків.

Паралельно з цим наголошується на використанні Електронного кабінету платника а також на функціонуванні єдиного рахунку для сплати податків, зборів та єдиного внеску, який платники податків за бажанням можуть використовувати для сплати грошових зобов’язань.

«Під час офлан та онлайн спілкування обов’язкого аналізуються проблемні питання, які виникають під час робочого процесу та шляхи їх вирішення. Для того, щоб платники були обізнані в останніх змінах законодавства, рекоментуємо використовувати наші сторінки у соціальних мережах, де можна отримувати інформацію з офіційних сторінок як ДПС України, так і Головного управління ДПС у Хмельницькій області. Це мережі Фейсбук, Ю-туб, Телеграмм», - резюмувала розповідь керівник ДПІ Світлана Павлюковська.