Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: славутські податківці продовжують знайомити платників з новаціями законодавства та сервіcами від ДПС

опубліковано 10 листопада 2021 о 11:35

Нещодавно відбулась зустріч начальника Славутської ДПІ ГУ ДПС Хмельницької області Володимира Яремчука з депутатом Ганнопільської територіальної громади, керівником підприємств КП «Поділля» Славутського районного споживчого товариства та СТ «Україна - С» підприємцем Олександром Благою.

Під час зустрічі начальник Славутської ДПІ ГУ ДПС Хмельницької області Володимир Яремчук зазначив, що зараз всі працюють в умовах обмежувальних протиепідемічних заходів, то ж максимальне використання дистанційного формату спілкування  та електронних сервісів досить актуальне. Для того, щоб платники були обізнані в останніх змінах законодавства, податкова служба використовує соціальні мережі, де можна отримувати інформацію з офіційних сторінок як ДПС України, так і Головного управління ДПС у Хмельницькій області. Це мережі Фейсбук, Ю-туб, Телеграм.

Володимир Яремчук також нагадав про електронний сервіс – «infoTAX», де  за допомогою месенджерів Telegram та Viber можна отримувати інформацію щодо стану розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, повідомлення про результати обробки документів, нагадування про необхідність подання звітності та сплати податків, та порадив  використовувати дистанційний формат спілкування.

«Зараз, коли триває податкова амністія і декларація добровільного декларування подається лише через Електронний кабінет, питання використання електронних сервісів є дуже актуальним. Загалом ми налаштовуємо платника на діловий партнерський формат спілкування, завдяки якому він отримує комплекс сервісних послуг і в повному обсязі та своєчасно сплачує податки», - зауважив Володимир Яремчук.

До речі, у ході спілкування було наголошено, що з 1 січня 2021 року функціонує єдиний рахунок для сплати податків, зборів та єдиного внеску, який платники податків за бажанням можуть використовувати для сплати грошових зобов’язань.