Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Напрямок_співпраці: у Дунаєвецькій ДПІ активізували надання послуг платникам по використанню Електронного кабінету

опубліковано 09 листопада 2021 о 14:58

Зважаючи на запити платників у Дунаєвецькій ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області активізували роз’яснювальну роботу з подачі електронної звітності до податкової служби. Особлива увага приділяється можливостям використання платником в електронному звітуванні безкоштовного сервісу «Електронний кабінет», що розташований на офіційному сайті Державної податкової служби України.

На відміну від інших програм для подання електронної звітності сервіс «Електронний кабінет» не потребує інсталяції програмного забезпечення та забезпечує цілодобову взаємодію платників податків з органами ДПС в режимі реального часу, онлайн.

Податківці наголошують, що «Електронний кабінет» – це сервіс, за допомогою якого здійснюється взаємодія органів ДПС та платників податків у режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв без встановлення спеціалізованого програмного забезпечення. Знайти «Електронний кабінет» можна за адресою http://cabinet.tax.gov.ua, а також на офіційному веб-порталі ДПС України.

Також зазначається, що для надання податкової звітності в електронному виді до контролюючих органів ДПС необхідно отримати позитивний статус суб’єкта електронного документообігу.