Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: ярмолинецькі податківці активізували прямі контакти з метою наповнення бюджету

опубліковано 18 жовтня 2021 о 10:08

Робочий тиждень начальник Ярмолинецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Світлана Павлюковська та її колеги розпочала із робочої зустрічі зі старостою сіл Москалівка, Верхівці та Коритна Ярмолинецької селиної ради Майєю Бойко.

У ході ділового спілкування обговорено питання сплати податків підприємцями-одноосібниками, наповнення місцевого бюджету за рахунок майнових податків та акцизного податку, погашення податкового боргу ФОПами та громадянами легалізації трудової зайнятості.

«Також обговорено питання одноразового добровільного декларування активів фізичними особами як цивілізованого способу легалізації доходів та набуття статусу сумлінного платника податків. Загалом обговорення та аналіз податкової теми напряму стосується забезпечення соціальних гарантій людей, фінансової самодостатності громади. Очевидно, що результат досягається у процесі неформальних зустрічей та ділового спілкування з людьми», - зауважила керівник Ярмолинецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Світлана Павлюковська.