Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: податкова амністія дозволяє легалізувати активи громадян – Олексій ШИШИН

опубліковано 17 вересня 2021 о 10:46

Начальник Красилівської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Олексій Шишин провів зустріч з начальником фінансового управління Красилівської міської ради Нелею Островською та спеціалістом фінансового управління Тамарою Кучер.

Олексій Шишин презентував присутнім ключові моменти одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб, яке стартувало з 1 вересня, наголосив, що запровадження податкової амністії надає громадянам суттєві переваги, серед яких – цивілізована легалізація активів на компромісних умовах, їх вільне використання у майбутньому, можливість формувати позитивну податкову історію та багато інших.

Очільник податкової детально висвітлив інформацію щодо осіб, які мають право подати декларацію, які об'єкти і в які терміни їх можна легалізувати, за якими ставками вони оподатковуються та як подати звітність.

Детальніше з інформаційними матеріалами щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування активів, громадяни можуть ознайомитися в банері «Одноразове добровільне декларування» за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya/.

Під час заходу присутні отримали відповіді на запитання та друковану продукцію зазначеної тематики.

Також  мова йшла про своєчасність сплати податків,  офіційне працевлаштування, подання звітності в електронному вигляді та сплату майнових податків тощо.