Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: на Дунаєвеччині продовжується конструктивна співпраця податківців з представниками ОТГ

опубліковано 17 вересня 2021 о 10:43

Днями відбулась робоча зустріч начальника Дунаєвецької Державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області Наталії Баранюк із головою Маківської ОТГ Владиславом Галачинським щодо питань формування бюджету, причин невиконання бюджетних призначень та взаємодію з органами місцевого самоврядування. Також розглянуто питання щодо роз’яснювальної роботи на рахунок погашення боргу до 3060 грн.

Зокрема, під час зустрічі посадовець розповіла присутнім, що з 1 вересня 2021 року стартувала кампанія одноразового декларування, яка передбачена Законом України від 15 червня 2021 року № 1539 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Також посадовець зосередила увагу присутніх і на інших податкових новаціях, зокрема щодо застосування РРО/ПРРО, електронні сервіси ДПС, тощо.

Наприкінці зустрічі присутні обговорили механізми співпраці та популяризації податкових новацій між податковою, представниками ОТГ та бізнес-спільнотою.