Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Спартакіада_2021: свято сили, завзяття та командного духу

опубліковано 13 вересня 2021 о 16:54

Впродовж 11-12 вересня представники Головного управління ДПС у Хмельницькій області взяли участь  у Спартакіаді працівників Державної податкової служби України, який проходив у місті Тернополі.

Спартакіада-2021 мала за мету визначити кращих спортсменів і збірні команди серед працівників податкових органів України. Відтак подібні змагання завжди є запорукою дружньої атмосфери в колективі та допомагають налагоджувати товариські відносини з колегами з інших регіонів.

Щоб позмагатися у трьох видах спорту – міні-футболі, волейболі та настільному тенісі, до Тернополя з’їхалися команди податківців з семи західних областей – Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Хмельницької, Рівненської, Волинської та Чернівецької.

Урочисте відкриття Спартакіади відбулося під звуки Державного Гімну України та підняття Державного Прапора України, а також прапора Державної податкової служби біля головного корпусу Західноукраїнського національного університету.

Спартакіаду відкрив заступник Голови Державної податкової служби України Михайло Тітарчук. Він привітав учасників і побажав кожному продемонструвати свої вміння, силу, витривалість та здобути перемогу, а тим, хто виявиться найкращими – гідно представляти свою область на фінальному етапі Спартакіади.

Особливі пристрасті вирували у таких видах спорту, як міні-футбол та настільний теніс. На майданчиках панував командний дух та згуртованість. Самі ж податківці-спортсмени продемонстрували хороші навики, витримку та волю до перемоги.

Збірна команда податківців Західного регіону також провела товариську зустріч в День фізкультурника із Національною збірною України з футболу серед ветеранів на Тернопільському міському стадіоні.

Змагання пройшли у дружній атмосфері, але із справжнім запалом. Це буде гарним зразком для молоді та надихне до занять спортом та здорового способу життя.